Samstag, August 24, 2013

Die Thailändische Küche

Mein nächstes Buch - wieder ein sehr dünnes, und dazu noch viele Rezepte - handelt von Jim Thompson und vor allem von der Thailändischen Küche. Ich wage jetzt schon zu sagen, das dieses Buch, das auch im Jim Thompson-House in Bangkok direkt verkauft wird, ganz sicher wesentlich besser als die Biographie über Jim Thompson ist. Jedenfalls werde ich es heute oder spätestens morgen nach dem Frühstück auch wieder ausgelesen haben.
 
Meine Lektüre:

William WARREN
At the Table of Jum Thompson

Drescription: This is a lavishly illustrated collection of more than 80 recipes from the world famous Jim Thompson restaurants in Bangkok. "At the Table of Jim Thompson" is a unique introduction to the house of Jim Thompson and the cuisine served at the world-famous Jim Thompson restaurants in Bangkok. The recipes are prefaced with an introduction filled with reminiscences of the times spent and the illustrious guests who sat at Jim Thompson's table. Over 80 recipes are featured, divided into nine sections for easy reference. Traditional Thai recipes for curries and rice dishes are given a prominent place, while space is also made for novel fusion dishes with a unique Western twist. Readers can either use individual recipes to create light meals and snacks, or pick and choose across sections to create a full-course meal complete with starter and dessert. A glossary provides readers with quick, easy access to Thai terms and culinary references.

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